Onze ruimtes

Speelpaleis

Speelpaleis

Speelvilla

Speelvilla

Speelkasteel

Speelkasteel

Waar verblijft Uw kind? Wij hebben in totaal drie groepen. In huiselijke sfeer zoeken wij het evenwicht tussen geborgenheid, veiligheid en aandacht. De ruimtes zijn speciaal ingericht voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. De ruimtes zijn groot, warm en knus.

Wat is er onder andere te vinden? Er is een speciale babyhoek, waar onze aller kleinsten in alle rust kunnen spelen, ontdekken en ontwikkelen. Een speelhoek met matten om te stoeien of voor een fijn voorlees moment. Een keukentje, poppenhoek, autohoek en een speelhuis zijn ook op elke groep te vinden. En er is gezorgd voor een fijne plek om met de kinderen rustig aan tafel te kunnen eten en knutselen e.d.. Maar er is ook genoeg ruimte om te ravotten.

De slaapkamers grenzen aan de groepsruimtes. Uw kind krijgt een vast en schoon bedje om lekker in te kunnen slapen. Ook is er op elke groep een toilet met wastafel op kinderhoogte aanwezig. Wij nemen alle tijd voor o.a. zindelijkheid en hygiëne.

Onze kindvriendelijke buitenspeelplaats is opvallend groot met fietsjes, tractoren, poppenkast, zandbak, glijbaan en uiteraard heel veel speelgoed. De buitenspeelplaats is deels overdekt zodat er altijd buiten een schaduwplek is om te spelen en er in de zomer buiten gegeten kan worden. Bel of mail gerust voor een afspraak om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen!

 

Telefoon: 0413 270 800   |   info@jannekestrots.nl   |   www.jannekestrots.nl   |   Kruisweg 2 in Uden

©2019 door Jannekes Trots

  • Facebook
Speelvilla