top of page

Aanmelden

Op zoek naar opvang?

Kom eerst eens een kijkje nemen om een betere indruk van ons te krijgen. Wij vinden het erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft voordat u uw keuze maakt. Bel of mail ons gerust voor het maken van een afspraak. 

Als uw kind geplaatst kan worden, krijgt u een contract aangeboden. Tegen de tijd dat het bijna zover is dat uw kind bij ons komt spelen, nemen wij contact met u op. Dan kunnen wij met u een afspraak maken zodat uw kind kosteloos een paar uurtjes kan komen wennen. Zo kunnen uw kind en u alvast langzaam wat vertrouwd raken aan de nieuwe situatie. Op deze dag wordt van te voren uitgebreid de tijd genomen om samen met de leidster alle belangrijke informatie over uw kind en/ of informatie die voor u fijn is om te weten, nog eens door te nemen. 

Start van de opvang

En dan komt uw kind daadwerkelijk bij ons. Dat is vaak wel even wennen. U kunt natuurlijk altijd bij de groepsleiding terecht met uw vragen. En na de eerste drie maanden vragen we u een evaluatieformulier in te vullen. Op die manier proberen we de opvang zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Als de opvang van uw kind stopt of wijzigt 

Er komt een dag dat uw kind geen gebruik meer hoeft te maken van kinderopvang. Wij vragen u ons dat op tijd te melden. Daarvoor zijn de volgende spelregels:

  • opzeggen van de opvang dient schriftelijk aangeboden te worden.

  • opzeggen uiterlijk 1 maand van tevoren per de eerste van de maand.

Deze spelregels gelden ook voor het structureel wijzigen van de afname van dagdelen. Voor éénmalige wijzigingen kunt u altijd terecht bij de administratie of bij de groepsleiding.

Aanmelden: About
bottom of page