top of page
Ouderraad: TeamMember

Onze Visie

Bij ons kom je thuis!

Een gevoel van thuis komen, dat is wat wij willen voor uw kind en u. Op onze huiselijke locatie omarmen wij de kinderen in een sfeer van geborgenheid, veiligheid en vertrouwen. Iedereen is uniek en mag zichzelf zijn.

Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf. Hebben hierdoor een vertrouwd en persoonlijk contact met de kinderen en ouders. We werken met een vast team, zonder oproep- en/of uitzendkrachten, om rust, veiligheid en vertrouwen te behouden. 

Wij laten kinderen in zichzelf geloven en vergroten hun zelfstandigheid door te inspireren en te stimuleren.

Bij ons mag een kind ook echt kind zijn!

Wij spelen in op de belevingswereld van onze kinderen. Zowel binnen als buiten worden onze baby's, dreumesen en peuters geprikkeld met uitdagende activiteiten. Er is uiteraard ook de tijd en plaats om lekker vrij te spelen. Vaak komen plannen voor activiteiten spontaan wanneer kindjes erom vragen, soms is het onverwachts mooi of juist slecht weer en plannen we die dag iets leuks binnen of buiten. Kinderen zijn bij ons niet verplicht om met een activiteit mee te doen. We willen stimuleren dat alle kinderen groot en klein graag mee doen, er zin in hebben en dat het vrijblijvend is. 

Buiten spelen doen wij het liefst zoveel mogelijk! Hier is dan ook volop de ruimte voor.

Zo wordt elke dag bij ons een feestje!

Samen creëren we een gevoel van een grote familie. Een familie waar we Trots op zijn!

bottom of page